Trening


PERSONLIG TRENER PRISER

Som personlige trenere (PT) kan vi gi deg hjelp og veiledning, og vi setter opp treningsprogram skreddersydd etter dine mål og behov. Vi er kvalifiserte og utdannet ved AFPT (Akademiet for Personlig Trening), så du er i trygge hender.
Ved å investere i en egen PT får du et opplegg som passer for deg og de mål du setter deg. I samarbeid kommer vi fram til det som du vil ha best nytte av og gjennom regelmessig testing og god planlegging kan vi garantere deg at målene blir nådd innenfor den tidsrammen vi blir enige om.

PT-PAKKER

1 time 550,-
5 timer 2250.-
10 timer 4000,-
20 timer 7500,-
30 timer 10500,-

I tillegg til PT-timene inngår også dette i PT-pakkene:
- Helsedeklarasjon og kroppsanalyse
- Individuell evaluering av aktivitetsnivå, kosthold, livsstil, trening og motivasjon
- Individuelt treningsprogram basert på dine målsetninger
- Tett oppfølging og evaluering

 

PÅ KORPUS FINNER DU: 

  • Treningssal med apparater for individuell trening
  • Squash haller 3 stk
  • CrossFit Moss
  • Kinesisrom
  • Svømmebasseng 8x16 meter 
  • Vannaerobic (all form for trening i vann)
  • Varmekar Steam / varm badstuer
  • Aerobicsaler 3 stk
  • Fitness Hall
  • Spinning sal


TRENINGSVEILEDNING


Som medlem hos oss får du kyndig hjelp og veiledning av våre treningsveiledere som alle er utdannet personlige trenere. Sammen med deg settes det opp treningsprogram skreddersydd etter dine mål og behov. Våre treningsveiledere er utdannet ved Norges Idrettshøgskole eller Afpt (Akademiet for Personlig Trening), så du er i kyndige og trygge hender.


PERSONLIG TRENING - NOE FOR DEG?


Ved å investere i en egen trener får du et skreddersydd opplegg som passer for deg og de mål du setter deg. I samarbeid kommer vi fram til det som du vil ha best nytte av og gjennom regelmessig testing og god planlegging kan vi garantere deg at målene blir nådd innenfor den tidsrammen vi blir enige om.

En personlig trener er en fagperson som har høy kompetanse innenfor trening og kosthold. De ulike trenerne våre har i tillegg til grunnutdannelsen fra Norges Idrettshøyskole også spesialisert seg på ulike områder, blant annet fitness og kroppsbygging, vektreduksjon og kostholdsveiledning, beveglighetstrening, core og kjernetrening, rehabiliteringstrening og trening for gravide.

Vi kan som personlige trenere ta i mot deg som allerede trener med fysioterapeut i et rehabiliteringsopplegg. Du kan levere programmet fra fysioterapeuten til oss så kan vi i fellesskap se på et opplegg for deg der du kan dra nytte av senteret vårt på best mulig måte.


PERSONLIG TRENING OGSÅ I VANN!


For deg som kun kan bevege deg aktivt i vannet kan vi også tilby personlig trening i vannet. Da vil du og din trener kunne legge opp timene sammen i vannet utenom annen vannaerobic satt opp på gjeldende timeplan.

Det er i det hele tatt ikke grenser for hva vi sammen kan gjøre. Det viktige er at du selv tenker igjennom hva du vil oppnå med treningen, hvilke mål er det viktig for deg å nå og hva kan hindre deg i å nå disse målene. Vi tar alltid en prat sammen først for å kartlegge situasjonen og ønskene dine. Så ser vi ut i fra det hva vi sammen kan gjøre for at du skal bli fornøyd.