Om oss og Ansatte


Om oss

Korpus aktivitets trening senter ligger på årvollskogen nærings park og er et uavhengig treningssenter eiet og drevet av bransjefolk med god erfaring fra treningssenterbransjen.

Vårt kjerneområde er Moss omegn Hos oss finner du mennesker i alle aldre. Vi har aktiviteter for alle, en utmerket beliggenhet og et godt miljø. Med 200 parkerings plasser utenfor døren

Uansett behov, enten du trener før eller etter jobb, har med deg barna, er aktiv idrettsutøver, eller bare vil holde deg i form som pensjonist skal du finne et godt treningsopplegg og et godt treningsmiljø på vårt treningssenter. Du kan stikke innom når det passer deg, vi har alltid god plass. Det er sjelden fullt på gruppetimene våre, og nesten aldri kø på treningsapparatene i studioet.

Vi har alltid tid til deg, og vi som jobber på treningssenteret har lyst til å bli kjent med alle medlemmene våre, slik at vi vet hvilken type trening du har behov for og hvordan vi kan gi deg best mulig treningslyst. Samtidig ønsker vi at du skal kjenne oss, slik at vi sammen kan finne et opplegg som gir maksimalt utbytte nettopp for deg.

Ditt andre hjem med vår målsetting er at du skal føle deg hjemme hos oss, og det mener vi selv at vi har lyktes godt med. Vi er stolte over at vi har en meget stabil og lojal medlemsmasse med betydelig mindre gjennomtrekk enn de store treningssenterkjedene.

Ta gjerne kontakt med oss for en gratis prøvetime! 

Trygghet til forandring

Korpus har vi forstått at alle har forskjellige behov, men at det som er felles for alle er ønsket om forandring. Vi har derfor basert vårt konsept på å skape trygghet slik at du som ønsker en forandring tør å gjennomføre den.

Vi har derfor satset på høy kompetanse hos våre instruktører og treningsveiledere, og mange av våre gruppeaktiviteter er lavterskel produkter som alle skal kunne mestrer. Hos oss er det rom for alle, enten du aldri har vært i fysisk aktivitet eller har trent jevnlig siden du var barn.


På korpus møter du:
 

 

 

 

 

 

 

Beate
Instruktør

 

 
Vibeke
PT, Sykkel- og salinstruktør
Ragnhild
Aqua instruktør
Marius
Sykkel og sal instruktør
Beate
Aqua, Sal og sykkel instruktør
Maria
Yoga


Magareth
Pilates
       
       
       

Kontakt oss:

Adresse: Årvollskogen 91, 1529 Moss 

Mail: firmapost@korpus.no